Моята история с жилетката е дълга.

Любовта ми към плетивото е пословична и ако не съм облечена с плетена блузка или рокля или нямам наметната жилетка, приятелките ми смятат, че означава че нещо не ми е наред.
Любовта ми към всички плетени изделия се появи в периода между завършването на гимназията и взимането на решение какво искам да продължа да уча. Тогава в ентусиазма си на току-що завършила и разбира се, можеща и знаеща всичко започнах първата си работа в един офис, които обаче беше в много стара сграда без централно отопление или климатик. Както се досещате, това дава свободата на всеки да настройва температурата спрямо личните си нужди и желания и естествено на мен ми беше ту топло, ту студено и в общи линии бях във вечен дискомфорт.
Тогава открих магията и комплексността на жилетките и си купих една, после още една, после още една. Тази изключително удобна и мека дреха, може да носите наметната, облечена или плътно закопчана и спрямо това ви осигурява различната топлина, от която имате нужда.
За такива случаи, просто оставяте една топла жилетка на стола си и така знаете, че винаги имате защита и комфорт.
Чувствах се сякаш съм направила откритие колко универсална дреха всъщност е жилетката. Нося я небрежно с тениска, по-елегантно с риза за офиса или по-секси без нищо отдолу, а това че има огромен избор от плетени, изчистени, с дантели, камъни, перли, бродерии, къси, дълги и т.н. ме улеснява още повече. Само за година си бях накупила поне 10 най-различни модела и се превърнах в маниак.

 

 

История

Всъщност жилетките имат доста дълга история. Твърди се, че носят името на графа на Cardigan, който измислил първата мъжка жилетка още в средата на 19-ти век.
Другата версия е, че са кръстени на остров Cardigan в Уелс, известен с плетените си дрехи. Жилетката обаче, става модерна едва през двайсетте години на миналия век заради Коко Шанел, която включва жилетките във всичките си колекции, и именно така тази удобна дреха остава завинаги част от дамския гардероб.

 

Еднакви блуза и жилетка също стават хит– елегантни и женствени, подходящи за всяка възраст и обстоятелства, според мен това е една от вечните класики и е тооолкова стилна и елегантна.

 

С настъпването на пролетта,
и аз имам желанието да обикалям по магазините в търсене на разнообразие и вдъхновение и вчера се улових, че погледа ми пада предимно върху саката и жилетките отново, а нaй-хубавото е, че жилетката е основна модна тенденция и тази пролет 🥳
Инфлуенсъри, актриси и модни блогъри препоръчват тази пролет да комбинирате плетената жилетка със всичко.
Нашата нова колекция жилетки е вече тук и имаме няколко предложения за комбинации в трите основни стила, а именно:

Спортен
Дори да се стараем да се обличаме по- елегантно, няма как да избегнем спортния стил, но пък за сметка на това можем да го преобразим с правилната жилетка и да изглеждаме супер дори за неделната разходка в парка.

 

 

 

 

 

 

 

Елегантен
По-елегантна визия ще постигнете, ако изберете по-дълга жилетка в някои от модерните за сезона ярки цветове и комбинирате с рокля или пола до коляното и изчистени високи обувки. Идеалният заместител на сакото в ежедневието е именно малко по-дългата жилетка. 

 

 

 

 

 

 

 

Секси
Супер секси визия ще постигнете, ако облечете жилетка с v образно деколте на голо съчетана с къси кожени панталонки и високи обувки, а ако искате да запалите всичко наоколо прибавете и червено червило. С тази визия ви гарантираме, че ще жонглирате със сърцата на всички мъже наоколо 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Свежите пролетни цветове са толкова красиви, а комбинациите от плетиво, кожа и ефирни материи са толкова привлекателни, че няма как да се сдържите и със сигурност ще си купите поне една жилетка и този сезон.
Едно е сигурно- те никога не излизат от мода, удобни са, елегантни и също като обувките, никога нямаме достатъчно.
Най-важното е да не забравяте винаги да се доверявате на инстинкта си!

Разгледайте цялата ни колекция от невероятни жилетки от 100% кашмир и си купете меко, галещо щастие тук
😍 https://instinct.store/product-category/жилетки/  😍

 

❤️Винаги с любов, Руслана 

 

There are no products